Sari la conținutul principal

VAND AGENTIE DE TURISM de vanzare in Bucuresti

1468
8 000
30 000
Fond de comert
Se vinde agentie de turism cu licenta: - agentia este functionala si in ultimii doi ani a inregistrat profit; - licenta touroperator din 2010; - asigurare insolvabilitate valabiala pana in ian 2018; - site de baza cu hoteluri din Bulgaria, Turcia, Grecia, Spania, Italia + doua site-uri rezervate si neutilizate; - firma este platitoare de tva, este inscrisa in registrul operatorilor intracomunitari; - firma nu are datorii; Pretul este 10000 eur. Contact: dmachairas@gmail.com

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.