Sari la conținutul principal

Comert stradal de vanzare in Bucuresti

1473
200 000
300 000
Fond de comert
Stockuri
Spatii
Lichidari
Brand ce a luat nastere in 2011 bucurandu-se de mediatizare pe plan National inca de la inceput participand la evenimente precum Untold, Street Food-uri, zile ale Oraselor, etc.
In prezent compania are peste 10 puncre de lucru in Bucuresti in cele mai cunoscute parcuri din Bucuresti: Herastrau, Cismigiu, Tineretului, Carol, Izvor, etc cat si in statiunea Mamaia 10 locatii.
Compania detine 2 tipuri de standuri porumb si anume 25 de module mici si un Chiosc de 7m inaltime special pentru Parcurile tematice. Deasemenea detinem francize in Sibiu!
Cu o investitie de peste 250 000 euro si cu un profit anual de aproximativ 100 000- 150 000 Euro!
Avem o retea de distributie de porumb foarte bine consolidata (portofiliu clienti) .
Campania mai detine 2 masini MCV , depozit frigorific cu 2 camere frig.
Totul este inclus in pretul vanzarii!

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.