Sari la conținutul principal

Service de camioane de vanzare in Bucuresti

1487
100 000
151 000
Fond de comert
Service de camioane dotat complet, inclusiv scule speciale (Scania), elevatoare coloana deplasabile.Sunt putine ateliere de acest gen, axate pe marca Scania. Posibilitatile de dezvoltare tin de ceea ce doreste pe viitor cumparatorul. Doresc sa vand deoarece cred ca vrea sa incerc si alt tip de afacere in viitorul apropiat.Doresc sa vand integral afacerea. Pot oferi conducere efectiva, timp in care sa invat pe cineva detaliile afacerii, timp de 6 luni. Fiind o suma mica de bani, cred ca ratele nu sunt o optiune interesanta.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.