Sari la conținutul principal

Gogoserie de vanzare in Bucuresti

1491
45 000
25 000
Spatii
Franciza
Singura gogoserie din Bucuresti cu produse la cuptor, nu prajite in ulei, design propriu, stil american, cozy si primitor, retete proprii, Produse create din ingrediente naturale, colaboratori cu experiente, care ofera servicii de calitate, laborator dotat modern, branding, comunitate de clienti fideli, atat pentru gogosi, cat si pentru cozomaci, pasca, etc. Posibilitate de franciza. Dotat cu aparate si utilaje proprii( cuptor, dospitor, aparat de cafea, frigidere, vitrine, cutii de prezentare, set up pentru candy bar-uri).

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.