Sari la conținutul principal

Bacanie cu specialitati si site online de vanzare in Bucuresti

1507
9 900
40 000
Fond de comert
Stockuri
De vanzare bacanie cu specialitati de la mici producatori romani. Produsele sunt naturale unele certificate organic, cafea bio to go, fructe si legume bio, superalimente, cosmetice naturale...
Afacerea include si un magazin online cu o baza de clienti fideli, pagina de facebook si de instagram , mobilier, vitrina frigorifica, rafturi de legume si fructe, stoc. Se ofera sprijin oricat este nevoie cumparatorului.
Asiguram transferul contractelor cu furnizorii , automatizare cu eMag Marketplace. Bacania este pe piata de 1 an si se sustine inca de la inceput. Oferim o lista cu posibili furnizori/producatori daca se doreste. Este o afacere de familie si este ideala pentru oricine iubeste produsele bio, naturale si mai ales pentru cei ce isi doresc sa sustina producatorii autohtoni.
Motivul vanzarii este relocarea noastra.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.