Mergi la conţinutul principal

Bacanie cu specialitati si site online de vanzare in Bucuresti

1507
9 900
40 000
Fond de comert
Stockuri
De vanzare bacanie cu specialitati de la mici producatori romani. Produsele sunt naturale unele certificate organic, cafea bio to go, fructe si legume bio, superalimente, cosmetice naturale...
Afacerea include si un magazin online cu o baza de clienti fideli, pagina de facebook si de instagram , mobilier, vitrina frigorifica, rafturi de legume si fructe, stoc. Se ofera sprijin oricat este nevoie cumparatorului.
Asiguram transferul contractelor cu furnizorii , automatizare cu eMag Marketplace. Bacania este pe piata de 1 an si se sustine inca de la inceput. Oferim o lista cu posibili furnizori/producatori daca se doreste. Este o afacere de familie si este ideala pentru oricine iubeste produsele bio, naturale si mai ales pentru cei ce isi doresc sa sustina producatorii autohtoni.
Motivul vanzarii este relocarea noastra.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
1 + 7 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

Despre noi

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.