Sari la conținutul principal

Incarcare cartuse imprimanta de vanzare in Bucuresti

1512
25 000
60 000
Stockuri
Vand afacere la cheie. Reincarcam cartuse inkjet si laserjet. Vinde catre clienti fideli si noi cartuse imprimanta compatibile si OEM, reincarcari cartuse si service imprimante. Firma activeaza offline catre clienti (clienti finali, redistribuitori si institutii ale statului) si online prin intermediul magazinului propriu si prin parteneri. Clienti fideli, contracte avantajoase cu furnizorii interni si externi, asiguram consultanta pentru preluarea si derularea ulterioara a afacerii.

Se vand: portofoliu, societate comerciala, activele (stocurile de marfa si materii prime), magaziunul online, (2 domenii), baza de clienti activi, cont market place, telefoane. Oferim consultanta GRATUITA o luna.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.