Mergi la conţinutul principal

Incarcare cartuse imprimanta de vanzare in Bucuresti

1512
25 000
60 000
Stockuri
Lista cu Clientela
Vand afacere la cheie. Reincarcam cartuse inkjet si laserjet. Vinde catre clienti fideli si noi cartuse imprimanta compatibile si OEM, reincarcari cartuse si service imprimante. Firma activeaza offline catre clienti (clienti finali, redistribuitori si institutii ale statului) si online prin intermediul magazinului propriu si prin parteneri. Clienti fideli, contracte avantajoase cu furnizorii interni si externi, asiguram consultanta pentru preluarea si derularea ulterioara a afacerii.

Se vand: portofoliu, societate comerciala, activele (stocurile de marfa si materii prime), magaziunul online, (2 domenii), baza de clienti activi, cont market place, telefoane. Oferim consultanta GRATUITA o luna.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
1 + 0 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

About

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.