Mergi la conţinutul principal

Magazin online de jucarii si carti pentru copii de vanzare in Bucuresti

1541
5 000
580
Fond de comert
Site funcțional, afacere la cheie, care se poate derula de acasă - se vinde un magazin online de jucarii si carti pentru copii, afacere de familie, deschis publicului in decembrie 2017.

Site-ul este inregistrat pe domeniul .ro si functioneaza pe platforma Prestashop. Costul website-ului, a modulelor pentru Prestashop si dezvoltarii site-ului din punct de vedere tehnic se ridica la 3000 Euro.
Firma este SRL si are sediu social in Bucuresti-Ilfov, este fara datorii sau alte litigii ascunse, cu situatia contabila la zi.

Stocul de marfa (stoc propriu) este in valoare de aproximativ 5500 Euro. Se colaboreaza si cu distribuitori pentru marfa in regim dropshipping si consignatie. In total in magazinul online sunt peste 700 de produse.

Veti economisi minim un an de lucru comparativ cu deshiderea unui magazin nou! Va punem la dispozitie toate informatiile necesare pentru derularea afacerii, toate contractele cu colaboratorii și furnizorii de servicii, campaniile de marketing online si pagina de facebook.

Motivul pentru care vindem magazinul este plecarea din tara.
Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
1 + 0 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

About

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.