Sari la conținutul principal

Afacere productie publicitara de vanzare in Bucuresti

1568
100 000
100 000
Fond de comert
Stockuri
Spatii
Lichidari
Vand grup de 3 societati(cu activitate an 2013, 2017, 2019- StartUp) fara datorii si cu profit, in domeniul productiei publicitare: - odorizante auto , - personalizari si promovarea afacerilor.
Societatile au portofoliu de clienti si furnizori , contracte in derulare , site de prezentare in prima pagina pe Google , machete grafice pentru clientii , linie automata de ambalare si parfumare , echipamente de printare ( plotere si Imprimanta U.V. ) , presa si diferite stante , stoc de materiale , etc.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.