Sari la conținutul principal

Centru de înfrumusețare de vanzare in Bucuresti

1575
30 000
200 000
Fond de comert
In cei trei ani de activitate, afacerea si-a creat deja o clientela constanta de top, care apreciaza in mod deosebit serviciile de infrumusetare oferite: Coafor, tratament facial, machiaj profesional, epilat si pensat, tratamente faciale și corporale, epilare definitiva, proceduri de drenaj și slăbire, manichiura-pedichiura.
Masajul si remodelarea corporala prin proceduri anticelulita si aparate de slabit de ultima generatie, epilare definitiva, lipolaser, tratarea vaselor capilare sparte, a petelor, acneei și ridurilor, completeaza gama de servicii de tratament corporal.
Cifra de afaceri anuala este de aproximativ 200,000 Euro. Afacerea are toate avizele de functionare la zi, spatiul de 250 mp in care se desfasoara activitatea fiind inchiriat in conditii bune, pentru inca 4 ani. Investitia facuta in aparatura si mobilierul din salon a fost de aproximativ 80.000 Euro, la care s-au adaugat amenajarile interioare in valoare de 15.000 Euro. Vanzatorul este de acord sa il asiste pe cumparator in managementul afacerii, pentru o perioada de tranzitie rezonabila ce poate fi agreata in prealabil.
SPA-ul este situat intr-o casa noua, pe 3 nivele, cu un design deosebit, calduros si cu o chirie foarte avantajoasa. Detinem aparaturi de ultima generatie in materie de remodelare corporala. Pentru informatii detaliate va rugam sa ne contactati telefonic!
Centrul de înfrumusețare mai detine doua terase in aer liber, dotate cu mobilier de exterior. Salonul detine aparate de aer conditionat (5 aparate de ultima generație) 5 televizoare LCD, boxe, termopane, alarma, boiler camere de supraveghere interior și exterior.
Postur:
4 posturi coafor
2 scafe
2 Cabinete Cosmetica
1 cabinet tratamente corporale
4 posturi manichiura
4 posturi pedichiura
2 bai
1 camera depozit
1 camera - birou
Receptie









Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.