Sari la conținutul principal

Vand afacere online de nisa - hobby sau caut partener de vanzare in Bucuresti

1593
250 000
200 000
Fond de comert
Vand magazin online specializat pe gama de jucarii, hobby. Se ofera consultanta, know-now, training pentru preluarea si continuitatea afacerii. Majoritatea sunt importate din afara, unic importator si distribuitor la anumiti producatori de renume din Europa din acest domeniu. Vanzari pe site propriu, emag, carrefour.ro

Se ofera site-ul online, blog, forum, facebook page/group, conturi, contracte furnizori, baze date, stocuri (aprox 50.000 E la pret de achizitie fara TVA).
Necesita depozit / birou. minim 40 m2 ( se ofera si rafturile, birouri, echipamente, imprimante etc odata cu firma)

Site online.ro SEO optimizat pe google, bing etc apare pe prima pagina la orice cuvand cheie, iar pe multe cautari apare primul.

CA pe 2018: 200.000 E, profit aprox 40-50.000 E

Firma este intr-o continua crestere si necesita capital si timp din ce in ce mai mult.

Pret informativ 250.000 E

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.