Sari la conținutul principal

Magazin online cu stoc in valoare de 10.000 euro de vanzare in Bucuresti

1594
6 500
50 000
Fond de comert
Vand afacere la cheie, pe profit, magazin online de incaltminte si costume de baie, cu stoc in valoare de 10.000 euro. (pret de achizitie)

In acest pret sunt incluse: Stocul (10.000 euro), rafturi pentru marfa, site-ul (optimizat design si functionalitati, platforma gomag), pagina facebook, domeniu, soft facturare, contracte parteneri, furnizori, etc.
Recuperare investitie in maxim 2-4 luni.

Afacerea este functionala si poate aduce profit inca din prima zi, maiales datorita stocului care se cedeaza sub pretul de achizitie. Nu exista nicun fel de problema cu firma/site/produse (se poate verifica), se cedeaza la acest pret deoarece in momentul de fata ne concentram pe alt domeniu si avem nevoie sa cedam cat mai repede acest business pentru a evita devalorizarea lui.

Se ofera asistenta si know-how-ul pt. implementarea afacerii.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.