Sari la conținutul principal

Clinica Dermato-Cosmetica de vanzare in Bucuresti

1597
70 000
40 000
Fond de comert
Clinica specializata in tratamente dermato-cosmetice utilizand tehnologii Inovatoare de ultima generatie cu abonamente in curs, pe segmentul de high level. Profit 2500-3000€ pe luna, 4 salariati, castigatoare a proiectului Start-Up Nation, eligibila ventru 2020 al unui alt proiect in valoare de 70000€.

Detine 4 aparate medicale: criolipoliza localizata, radiofrecventa corporal si facial, mezoterapie corporal si facial, oxigen hiperbaric medical facial si corporal, microdermabraziune facial si corporal, vacuum facial, Biocurenti faciali, aparat de drenaj limfatic, aparat de apa alcalina Kangen, mobila de lux, latop ptr receptie,scaner Canon, 3 paturi lemn ,3 scaune medicale ptr doctor/ cosmetolog,produse de lucru de 500-600€

Platforma laser EPILARE DEFINITIVĂ cu 3 tehnologii incorporate. Model 2019 Tipuri de laser: Yag, Alexandrite, Dioda. Platforma de laser este construită de dr dermatolog

Epilarea este permisa cu succes si vara, tot timpul anului.

Permite tratament pe piele bronzata

Rezultate din prima sedinta

Fara durere( Are CRYSTAL FREEZE)

Activ pe retele de socializare 4400 like Facebook, Instagram, Site, Contabilitate, Firma de Fonduri care intocmeste proiectul.

Locatie in zona Marriott 60 mp, daca se pastreaza locatia chiria este 1500€

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.