Sari la conținutul principal

Vand afacere atelier de croitorie de vanzare in Bucuresti

1604
15 000
40 000
Fond de comert
Predau afacere rochii de mireasa si de ocazie ! Locatia Magazinul Bucur Obor , sect 2, Bucuresti!
Locatie foarte buna cu vad foarte mare!!!
Atelierul are 2 angajate excelente: constructii tipare, croit, modelier, realizeaza produse ocazie cap coada lucrate impecabil( site exemplificativ: atelier31.ro)
Spatiul este inchiriat si se preda cu tot cu contractul de chirie. ( are imbunatatiri multiple)
Dotari industriale : masini de cusut liniare 3, masina de surfilat, triplock, prese de calcat 2 , manechine 8 , manechin reglabil croitorie , masa de croit.
Predau cu tot cu site ul atelier31.ro si pagina de facebook Atelier31Couture
Se preda impreuna cu tot stocul existent de rochii mireasa si ocazie ( produse realizate exclusiv la noi in atelier) plus materialele existente
Se poate vedea oricand

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.