Sari la conținutul principal

Brutarie Patiserie de vanzare in Bucuresti

1607
50 000
120 000
Fond de comert
Brutaria este situata in cartierul Tineretului, in apropierea Pietei Norilor, avand vad stradal direct. Brutaria este prezenta in aceeasi locatie de la infiintare (2016) pana in prezent, ceea ce a condus la formarea unei clientele fidele. Activitatea se axeaza pe imbinarea fabricarii si vanzarii de produse traditionale, cu cele “de nisa” si are urmatoarele sectoare: “Panificatie si Sandwiches”, “Patiserie si Cofetarie”, “Crackers si Snacks”. Astfel, se fabrica si/sau se comercializeaza paine alba, paine cu maia, paine cu rosii, paine neagra, paine cu secara, varietati de cozonac si pandispan, 14 tipuri de torturi, varietati de turte si strudele, avand capacitatea si experienta de a produce o gama de 170 de tipuri de produse. Produsele de foarte buna calitate, pozitionarea spatiului, designe-ul brutariei au contribuit la realizarea si mentinerea unei cifre de afaceri de peste 110.000 Euro anual, in medie.
Spatiul are o suprafata de 104 mp si este amenajat si compartimentat corespunzator, respectand cerintele legislative si normativele impuse de DSV, DSP, OPC, ISU, Fondul de mediu, Primarie. Autorizatiile si avizele sunt valabile si “la zi”.
In anul 2014 spatiul comercial a fost renovat si adaptat la cerintelor legii, a fost schimbata instalatia electrica si sanitara. Exista aparatura functionala : un cuptor de panificatie, doua cuptoare de patiserie, malaxor, masa de inox cu frigider incorporat, mese de lucru, vitrine, frigidere, congelator, lada frigorifica, sistem de monitorzoare video cu monitor, calculator cu monitor pentru casa de marcat).
Pe stat-ul de plata sunt in prezent 7 salariati.
Societatea nu are datorii.
Rapoatele casei de marcat ne arata ca in medie, 100 de clienti trec zilnic pragul brutariei (in perioada sarbatorilor acestia se dubleaza iar in lunile de vara scad).
Spatiul are o suprafata de 104 mp si este amenajat si compartimentat corespunzator, respectand cerintele legislative si normativele impuse de DSV, DSP, OPC, ISU, Fondul de mediu, Primarie. Autorizatiile si avizele sunt valabile si “la zi”.
Exista aparatura functionala : un cuptor de panificatie, doua cuptoare de patiserie, malaxor, masa de inox cu frigider incorporat, mese de lucru, vitrine, frigidere, congelator, lada frigorifica, sistem de monitorzoare video cu monitor, calculator cu monitor pentru casa de marcat.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.