Sari la conținutul principal

atelier de confectii de vanzare in Bucuresti

1618
18 000
600 000
108 mp, amplasat central in zona Nerva Traian, curat, renovat, utilat cu masini liniare de cusut 3 bucati, triploc cu 5 fire, 2 bucati, stafir, 1 bucata, masa de croit 4,70 m x 1,60 m, generator cu aburi de 10L cu masa de calcat cu racire si 2 fiare, rafturi depozitare, carucioare operatiuni interfazice, scaune, sistem CAD constructie tipare Gemini cu plotter, bucatarie mica utilata cu frigider, microunda, masa si scaune, stendere. Incalzire cu gaze, si 2 aparate de aer conditionat.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.