Sari la conținutul principal

Salon Infrumusetare de vanzare in Bucuresti

1623
23 500
0
Se vinde Salon Infrumusetare – cu vad, in zona de lux a Bucurestiului - aprox 30.000 persoane zilnic traiesc si lucreaza in zona. SRL infiintat in 2019 COD CAEN – SALON INFRUMUSETARE – are posibilitatea aplicarii pentru programul StartUp Nation in vederea unei finantari in valoare de 200 000 lei, la care adaugam faptul ca societatea are doua chirii platite ca avans. Societatea detine in proprietare utilaje necesare productiei, autorizatii pentru spatiu, contractele obligatorii conform legii pentru functionare, are activitate din Septembrie 2019, nu are datorii. Exista posibilitati de dezvoltare, feedback-ul din partea clientilor fiind intotdeauna pozitiv. Situat la parterul unui bloc de lux din zona Piata Domenii, langa un parc, are o suprafata superioara multor saloane de profil din capitala, acesta fiiind conceput cu ajutorul unui architect din Olanda, iar mare parte din decoratiuni si mobilier fiind importate. Spatiu de productie 260 mp, Receptie, Spatiu de asteptare pentru client, Spatiu birou, mai multe grupuri sanitare, inclusiv vestiare cu dusuri pentru clienti, spatiu de depozitare, spatii separate pentru Coafor, Frizerie, Manichiura, Pedichiura, Masaj, Cosmetica, Tratamente Corporale si Faciale, Masaj, Hammam. Mai mult decat aceasta, fiecare din spatiile salonului este functional, existand angajati si materiale. Anul constructiei salonului este 2015. De asemenea, se pun la dispozitie contractele cu furnizorii (cu termene de plata agreate), asistenta pentru know-how, pentru cel mult 14 zile de la preluare dat fiind faptul ca renunt la aceasta afacere datorita oportunutatii aparute in cee ace inseamna o afacere in afara granitelor.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.