Sari la conținutul principal

Inchiriere Regim Hotelier de vanzare in Bucuresti

1625
300 000
42 000
Perfect functionala din momentul semnarii contractului. Fara alte investii necesare. Poate genera incasari de pana la 3.500 euro din prima luna.

Aveti niste bani pe care vreti sa ii puneti sa produca alti bani si sunteti nemultumit de dobanzile foarte mici pe care vi le ofera bancile? Ati luat in considerare investitiile la bursa, dar nu vreti sa riscati toti banii?

Va propunem o afacere extrem de profitabila, cu castiguri in crestere, comparabile investitiilor la bursa, fara stresul sau riscurile aferente.

Preluati o afacere la cheie:

 Perfect optimizata in decursul a 2 ani in circuitul hotelier
 Automatizata
 Cu dotari tehnice moderne
 Foarte usor de administrat
 100% legala, declarata la ANAF, cu un impozit lunar de ~15 euro/garsoniera

Nici macar nu trebuie sa va intampinati personal clientii!

Va oferim oportunitatea de a va implica direct in stadiul in care afacerea s-a maturizat. Aveti nu una, ci 4 garsoniere aflate in puncte cheie ale Bucurestiului.

3 dintre ele in centru si una in zona de nord, intr-o zona de tranzit, cu trafic intens, preferata de cei care au nevoie sa ajunga la aeroport, la Medlife Grivita sau la Romexpo.

Practic, fiecare garsoniera a fost special achizitionata pentru a atrage profiluri cat mai diverse de clienti interesati de turism de relaxare, de business sau medical.


Afacerea este perfect functionala:

 Cu baza de clienti
 Peste 300 de review-uri pe Booking
 Peste 100 de review-uri pe Airbnb
 Scoruri peste 9
 Rezervari care continua sa vina


Fiecare proprietate este listata separat, astfel incat clientii sa stie exact pentru ce opteaza si ce facilitati au.

Toate proprietatile se administreaza dintr-un singur cont, comun, pe care il puteti gestiona foarte usor.

Pe langa profilul atractiv care asigura o expunere buna in rezultatele de cautari, afacerea iese din tiparele obisnuite prin toata infrastructura si dotarile smart tech pe care le-am implementat in timp, cu scopul de a facilita accesul clientilor, comunicarea cu ei si controlul de la distanta al unitatilor de cazare.

Dotari:

Supraveghere video, acces automatizat si sistem pasiv de monitorizare

Paturi cu saltele de spuma cu memorie, perne cu pene naturale, antialergenice

Prize USB si incarcatoare multifunctionale, compatibile cu orice tip de telefon mobil

Internet wireless, TV plat LCD diagonala un metru, masa si fier de calcat, uscator de par

Frigider mare, microunde, filtru cafea, prajitor paine, fierbator apa, ustensile gatit si tacamuri pentru servit masa, masina de spalat rufe, consumabile de bucatarie – cafea, zahar, ulei, otet, sare, ceai - si de baie – sapun, sampon, gel de dus, hartie igienica

Spatiu special amenajat, dedicat depozitarii de produse cosmetice si accesorii hoteliere (solutii de curatenie, manusi de curatenie, prosoape, lenjerii, perne, pilote), dar si aparatelor de curatenie (aspiratoare, accesorii de sters praful etc) - spatii la care pot avea acces si clientii, daca doriti, sau care pot fi inchise

2 spatii exterioare, separat de garsoniere, special amenajate in conditii foarte bune pentru depozitat diverse, la care sa puteti avea acces chiar si atunci cand garsonierele sunt ocupate de clienti

Automatizari:

Supraveghere video - sistem de supraveghere video pentru spatiile comune care marcheaza accesul in garsoniere. Poate fi accesat dintr-o aplicatie dedicata de mobil. Ofera backup fizic, pe card SD.

Acces automatizat in cladiri si in garsoniere - Cod de acces/Card magnetic (pentru intrarea in cladire) si Smart Lock cu Aplicatie de mobil/Card magnetic/Cheie fizica (pentru accesul in garsoniere), astfel incat clientii sa poata intra sau iesi la orice ora.

Backup chei in afara garsonierei - sistem de backup pentru accesul smart, prin care clientii sa isi poata lua cheile si din exteriorul garsonierei, in caz de urgenta.

Senzori usi/ferestre - sistem de senzori smart ce poate fi accesat din acceeasi aplicatie dedicata de mobil ca si supravegherea video. Ofera informatii in timp real. Permite setarea de alerte diverse si actionarea prizelor inteligente in cazul declansarii anumitor evenimente.

Sistem de monitorizare si control al temperaturii – senzori care indica in timp real temperatura si umiditatea din locuinta si sistem de comanda de la distanta a centralei termice pentru asigurarea unei anumite temperaturi in anumite intervale orare.

Prize smart - configurate pentru controlul centralei termice si al aparatelor de aer conditionat, astfel incat sa blocheze functionarea AC-ului cand ferestrele sunt deschise.

Oportunitate de neratat, afacere unica dezvoltata si perfectionata deja in detaliu!

Va punem la dispozitie experienta si know-how-ul nostru
Un profil solid care atrage clienti cu usurinta
O serie de automatizari extrem de atractive
Dotari moderne si confortabile, cu atentie deosebita pentru detalii

Cumparati o afacere profitabila si vindeti clientilor mai mult decat un spatiu de cazare!

Conditii superioare celor de hotel
Senzatie de confort si de familiaritate care egaleaza sentimentul de acasa
Casa departe de casa

In plus, nici nu va trebui sa pierdeti foarte mult timp cu oaspetii dumneavoastra, pentru ca nu este nevoie sa ii intampinati la locatie.

Totul se desfasoara cu ajutorul telefonului mobil
Accesul in cladire si in garsoniere se faciliteaza remote
Pentru siguranta clientilor dar si a dvs sunt camere de supraveghere montate la intrarea in garsoniere

Oferta noastra este completa – ca si cum ati inchiria o locuinta si va mutati doar cu geamantanele de haine.

Chiar aveti posibilitatea sa preluati conturile de promovare a proprietatii si clientii care au rezervari pentru perioada urmatoare semnarii contractului.

Nu ratati ocazia unei investitii profit cu o rata a rentabilitatii incomparabila cu alte oportunitati de investitie.

Contactati-ne acum pentru mai multe detalii si putem stabili impreuna si vizionari, in functie de calendarul rezervarilor!

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.