Sari la conținutul principal

Restaurant italian de vanzare in Bucuresti

1641
250 000
1
Restaurant italian cu magazin interior de produse mediteraniene, specialitati de branza, carne, prosciuto, vinuri de colectie, situat in sectorul 2, pe o strada circulata la parterul unui imobil de birouri, are o clientela premium de pranz si cina
Restaurantul are o suprafata totala de 110 m2 la parter si 30m2 un subsol, la interior cu 42 locuri, a fost modernizat si creat in 2018 sub planurile unui arhitect, toate materialele si inventarul sunt noi in ton cu noire tendinte.
Cesiunea se face asupra fondului de comert, proprietarii pastreaza societetea comerciala si sunt proprietarii spatiului. Chiria este de 3000€ pe luna, cu posibilitatea eventuala de a cumpara si spatiul.
Motivul vanzarii este exitul si concentrarea pe afacerile de baza a proprietarilor, care nu sunt specialisti Horeca.
Afacerea este cu mult potential de dezvoltare pentru un profesionist, existand si posibilitatea cumpararii unui al doilea restaurant detinut de catre acestia.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.