Mergi la conţinutul principal

Restaurant italian de vanzare in Bucuresti

1641
250 000
1
Restaurant italian cu magazin interior de produse mediteraniene, specialitati de branza, carne, prosciuto, vinuri de colectie, situat in sectorul 2, pe o strada circulata la parterul unui imobil de birouri, are o clientela premium de pranz si cina
Restaurantul are o suprafata totala de 110 m2 la parter si 30m2 un subsol, la interior cu 42 locuri, a fost modernizat si creat in 2018 sub planurile unui arhitect, toate materialele si inventarul sunt noi in ton cu noire tendinte.
Cesiunea se face asupra fondului de comert, proprietarii pastreaza societetea comerciala si sunt proprietarii spatiului. Chiria este de 3000€ pe luna, cu posibilitatea eventuala de a cumpara si spatiul.
Motivul vanzarii este exitul si concentrarea pe afacerile de baza a proprietarilor, care nu sunt specialisti Horeca.
Afacerea este cu mult potential de dezvoltare pentru un profesionist, existand si posibilitatea cumpararii unui al doilea restaurant detinut de catre acestia.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
10 + 1 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

Despre noi

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.