Mergi la conţinutul principal

Cabinet de analize genetice de vanzare in Bucuresti

1644
170 000
1
Fond de comert
Centrul de genetica functioneaza intr-un spatiu inchiriat cu suprafata de 170 mp, foarte bine amplasat, pe o artera principala a orasului in sectorul 1, langa Spitalul Ponderas cu acces facil la mijloacele de transport in comun, dar si la parcari si statii de taxi.

Firma dispune de pagina de web, instagram si facebook cu pozitie buna in cautarea google functional in trei limbi (romana, engleza, rusa).Este inclus si un canal Youtube cu videoclipuri de inalta calitate si o pagina de afaceri.
Exista in prezent o baza generoasa de clienti ce folosesc platforma web pentru a-si organiza singuri programarile care este conectat la propriul CRM pentru procesarea clientilor.

Toate echipamentele de birou si medicale necesare de cele mai bune marci mondiale pentru activitatea deplina a centrului (mobila,echipamente de calculator, sala special echipata pentru recoltarea materialului biologic)

Un brand in crestere dinamica, cunoscut de clinici si de medici de profil, precum si de persoanele interesate de sanatatea lor.

Compania are masina proprie de lucru Toyota

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
1 + 2 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

Despre noi

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.