Sari la conținutul principal

Profita de oportunitatea de a detine propriul tau wine-bar! de vanzare in Bucuresti

1655
80 000
200 000
Fond de comert
Spatii
Daca iti doresti sa detii propriul wine-bar cochet, cu un concept simpatizat de numerosi clienti chic si fideli, ai acum aceasta oportunitate unica ☺!

Deschis in 2012, Gastro wine-bar-ul este o afacere la cheie ce beneficiaza de “Certificat de Excelenta” pe TripAdvisor 5 ani consecutivi (!), este inclusa in Ghidul Gault & Millau, are vad comercial si istoric foarte bun si clienti fideli care abia asteapta redeschiderea post-carantina.
Cu o suprafata de 133 mp la interior si o terasa de 30 mp, locatia are vad comercial foarte bun, este amplasata stradal intr-o zona cu trafic pietonal din Centrul Vechi (Bucuresti) si beneficiaza de o vitrina stradala de 10 m. Cladirea este reconditionata si nu are risc seismic.
In imediata vecinatate exista multe alte spatii comerciale si statii de transport STB si de metrou.

Investitia initiala (excluzand valoarea stocului de marfa) impreuna cu cele ulterioare depasesc 130 000 €.

Afacerea nu are credite, dar este eligibila pentru a obtine credite/linii
de credit, daca se doreste acest lucru. Nu sunt necesare investitii
suplimentare.

Alte informatii:
-Locatie complet utilata:
- mobilier premium interior – exterior, design locatie realizat de Mihai Popescu (designer-ul: Fratelli, Uanderful, Biutiful, Biutiful By The Lake, Fratellini, singurul designer roman care a castigat premiul “Restaurant and Bar Design Award, Londra”) ;
- aparatura profesionala (!): sistem ventilatie /evacuare aer, aparat profesional de prezervat vinul “Verre du Vin”, frigidere vin, frigidere alimente, congelatoare, vitrine frigorifice bauturi, vitrine frigorifice alimente, masina de spalat pahare, masina de spalat vase, masina de gheata, plasma TV, laptop, casa marcat, POS, ecran camera video, DVR, camere video interior-exterior, boxe audio, statie muzica (<12 luni), juicer, blender, toaster, cuptor, hota (evacuarea hotei se face peste cladire), aparat microunde etc.;
- camere de luat vederi, senzori de miscare, sistem de supraveghere si sistem alarma.

- Gastro wine-bar-ul se preda la cheie cu toate echipamentele si
fluxurile care permit functionarea optima a unui restaurant
(autorizatie de functionare 2020, aviz terasa 2020, avize DSP, DSV,
negatie PSI).
- Utilitati: electricitate, apa, canalizare, internet, TV, telefonie fixa & mobila.
- Contracte avantajoase cu furnizorii de servicii: SSM/PSI, Medicina Muncii, Contabilitate, Salubrizare, DDD, Paza & Monitorizare locatie, Marketing Online etc.

Afacerea se vinde pentru ca proprietarul majoritar doreste sa se dedice mai mult familiei si proiectelor artistice personale.
Pentru o predare cat mai facila proprietarul este dispus sa ofere consultanta pentru minimum o luna: furnizori, proceduri, management.
Pret: 80 000 €
Cifra de afaceri anuala : >200 000 €

Alte detalii la cerere.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.