Mergi la conţinutul principal

Vanzare afacere la cheie - atelier creatie, magazin desfacere, stoc confectii - materiale de vanzare in Bucuresti

1657
1
150 000
Fond de comert
Firma este un brand de creatie si productie confectii dama, unicate si serii scurte, comenzi personalizate, de comercializare a propriilor creatii sau a altor branduri.
Firma este marca inregistrata.
Atelier de creatie propriu, magazin de desfacere in cadrul Mall-ului Unirea din centrul Bucurestiului.
Infiintare 1991, fara datorii, istoric bun, eligibila accesare credite sau fonduri europene.
Vanzare integrala afacere la cheie. Vanzare stoc de materiale diverse, in cantitati mici/medii, import Italia. - materiale diverse - matase, licra, jerse, dantela, triplu voal, in, voaluri - accesorii - nasturi deosebiti, pasmanterie, dantela, gablonturi, captuseli - masini de cusut liniar JUCKI, utilaje pentru finisare, tipare, mobilier specific croitorie. Lichidare stoc si colectii pentru toate anotimpurile de confectii de dama, serii scurte si unicate, importate din Italia sau realizate in atelierul propriu din materiale deosebite. Cu o experienta de 29 de ani in domeniu, brandul s-a remarcat prin eleganta, rafinament si unicitate, adresandu-se femeilor de orice varsta. Pret negociabil.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
8 + 0 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

Despre noi

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.