Sari la conținutul principal

Cofetarie, patiserie de vanzare in Bucuresti

1696
Imagine
Business Image
100 000
140 000
Fond de comert
Lichidari
Vand/ inchiriez afacere/ firma la cheie in Bucuresti in sectorul productiei alimentare de cofetarie si patiserie, cu laborator complet echipat.
Societatea are vechime 24 ani si o foarte buna notorietate in piata.
Activitatea curenta se desfasoara in 2 spatii inchiriate, unul format din laborator si magazin de desfacere in suprafata de 140mp, iar celalalt este un magazin ca punct de lucru in suprafata de 100 mp.
Ambele locatii sunt situate pe doua bulevarde bucurestene cu trafic si vad ridicat, fiecare locatie dispune de vitrina pe deschidere stradala cu expunere de 12 ml.
Societatea mai detine o autoutilitara pentru transport si livrat produse.
Suntem prezenti inclusiv pe marile platforme online.

Motivul vanzarii este retragerea la pensionare a proprietarilor.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.