Sari la conținutul principal

Restaurant, Bistro, Take-Away de vanzare in Bucuresti

1698
55 000
350 000
Fond de comert
Spatii
Restaurant situat in zona de nord a Bucurestiului Pipera, intr-un centru de Afaceri, zona birouri si apartamente rezidentiale cu vad comercial consolidat.
Spatiul este desfasurat pe 111 mp cu deschidere pe colt, chirie totala de 2000€ pe luna, in care sunt incluse si doua locuri de parcare proprii. Restaurantul dispune de 45 locuri la interior si 20 locuri in terasa.
In prezent specificul este al unui restaurant libanez cu bucatarie oriental, mediteraniana.
Zona de bucatarie este compusa din cuptor pizza, linie calda, linie rece, 4 plite electrice, grill, 3 frigidere si un congelator.
Activitatea este asigurata de 5 salariati, din care unul este bucatar.

Cesiunea se va realiza pe fondul de comert al societatii, intrucat societatea detine si alte puncte de lucru, centre de profit. Motivul vanzarii este concentrarea pe restul activitatilor companiei, la momentul transferului afacerii se va asigura tranzitia catre noul proprietar pe durata de o luna.

Afacerea este ideala pentru o familie in care sunt implicati toti membrii.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.