Sari la conținutul principal

Clinica Remodelare si Epilare Definitiva Profitabila de vanzare in Bucuresti

1717
50 000
150 000
Fond de comert
Spatii
Vindem Afacere la cheie - Clinica de intretinere faciala si corporala non-invaziva cu 1 locatie centrala Cocor + a 2-a in dezvoltare in mall Promenada din Bucuresti.

Cifra de afaceri 2019 - 1.2 mln lei
2020 - 1 mln lei, insa profitul a fost mai mare pentru ca s-au optimizat costurile.

Profitul generat la un grad de ocupare de 30% este de aproximativ 10 mii de euro/luna
50% (realizat) - 20 mii euro
100% (ipotetic) - peste 70 mii euro pe luna/locatie

Marketing integrat Google Ads, Facebook, Instagram, Website cu vanzare online de servicii si produse.

Doar website-ul vinde intre 5-10 mii euro pe luna automatizat.

Daca este administrat in continuare de dvs sau un manager separat, locatia generaza 150k profit intr-un an, sau maxim 2. Insa procesele pot fi imbunatatite si ideea este francizabila, planuri in acest sens au fost facute, pentru a genera in viitor chiar si 300-500 mii euro profit pe an.

Daca esti pasionat de acest domeniu si iti doresti sa treci peste partea cea mai grea de inceput si sa te lovesti de birocratie si alte bariere, solutia cea mai buna este sa cumperi o afacere deja la cheie, pe profit si in crestere care iti poate aduce mii de euro profit pe luna cu o implicare minima.

- Cu acte in regula, contracte de munca si contracte cu furnizori negociate la preturi foarte bune si alte colaborari.

- Optimizata si organizata foarte bine pentru a functiona si foarte profitabila. Inregistrata cu profit in toti anii de la deschidere, inclusiv si in 2020 un an de pandemie in care multi au inregistrat pierderi in domeniu sau chiar s-au inchis.

- Chiria negociata la costuri minime si vadcomercial foarte bun.
- Aparate functionale, fara defecte si cu rezultate foarte bune, printre care:
3 aparate de Laser Dioda 808 nm + 1 manipul nou de rezerva

3 aparate pentru tratamente faciale Oxigenera (oxigen hiperbaric, radiofrecventa multipolara, microdermabraziune si masca Phooton Soft Laser cu Infrarosu)

1 aparat de slabire localizata prin Criolipoliza cu 2 manipuli

1 aparat de slabire localizata prin ultrasunte inalt focusate HIFU
+ altele auxiliare pentru tratamente faciale si corporale

- Clinica sunt utilate complet cu paturi, mobilier, design modern, consumabile si tot ce este necesar pentru a functiona la parametri optimi.

Bonus se ofera si materiale de training pentru angajati, instructiuni proceduri si training pentru softul in care se fac programari online si poate fi accesat atat de angajati cat si de clienti.

In scopul protectiei brandului creat, angajatilor si clientilor, nu am publicat numele si pozele din locatie, dar pentru toate detaliile pe care le doriti afla ne puteti contacta la telefonul afisat.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.