Sari la conținutul principal

Academie de limbi de vanzare in Bucuresti

1732
15 000
40 000
Fond de comert
Lichidari
ACADEMIE DE LIMBI straine,zona Dristor 2, la 50 m de metrou,transfera contract de inchiriere ptr sediu Academiei,si vinde mobilier mese, scaune,rechizite,birou si scaun secretariat,table in trei sali de curs,posibilitate de 20 cursanti in acelasi timp, costuri intretinere foarte mici, se preda cu toti colaboratorii de limbi straine, si anume germana, japoneza, arabă, rusa, spaniola si pregatire examen engleza, română pentru hispanoablantes, franceză, matematica, istorie pregatire bacalaureat, geografie.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.