Sari la conținutul principal

Magazin Online Artizanat de vanzare in Bucuresti

1735
200 000
60 000
Fond de comert
Magazin online si in store specializat in produse de artizanat si design romanesc. Magazinul este un brand recunoscut in nisa de artizanat fiind un deschizator de drumuri in zona de moda sustenabila, produse hand made si obiecte create local. Magazinul detine un showroom si are clienti atat din Romania, cat si internationali.
Magazinul online are comenzi internationale din SUA, Europa, Australia si zona Emirate. Veniturile sunt in crestere cu 40% fata de 2021 si fata de 2020 a avut crestere de 341% Magazinul este in romana si engleza, detine o baza de date de peste 1000 clienti cu venituri medii si peste medii.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.