Sari la conținutul principal

Salon infrumusetare in Bucuresti de vanzare in Bucuresti

1737
45 000
61 000
Fond de comert
Salonul de infrumusetare are o vechime de 4 ani si un portofoliu de peste 2000 de clienti, este functional si cu profit chiar si in perioada pandemiei. Este o afacere la cheie, cu activitate in derulare, cu profit in crestere, ce functioneaza in prezent cu 6 angajati si alti colaboratori dar cu posibilitate de angajare pana la 16 persoane si chiar mai multe, pentru a creste semnificativ incasarile. Toate contractele cu furnizorii sunt negociate la preturi minime, inclusiv chiria pentru zona centrala Floreasca. Salonul detine pagina de facebook ( peste 4000 de urmaritori si rating de 4.8* ) si Instagram (cu peste 3500 de urmaritori), active si un site foarte bine indexat in google, organic (prima pagina) cu un rating de 4,7 stele, cu cerere foarte mare de servicii si cu un sistem online de programari, extrem de eficient si foarte bine organizat.
De cat timp functioneaza – 4 ani

Ce oferim:
- Portofoliu de peste 2000 de client
- Posturi de lucru complet echipate cu aparatura in perfecta stare de functionare
- Stocuri de marfa atat pentru vanzare cat si pentru consum, in valoare de 20.000 Eur
- Site cu sistem eficient de programari online, integrat, indexat organic pe prima pagina in google
- Pagini de social media active
- Soft de gestiune si contabilitate integrat cu casa de marcat


Salon de infrumusetare complet dotat si amenajat:

Manichiura – 4 posturi
Coafor/frizerie – 2 posturi
Scafa – 1 post
Cosmetica/masaj – 1 cabinet
Make-up – 2 posturi

Cifra de afaceri 2021 – 293000 ron
Profit 2021 – 61000 ron
Stocuri – 95000 ron (valoare intrare)

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.