Sari la conținutul principal

Cabinet Stomatologic in Franta de vanzare in Bucuresti

1739
100 000
300 000
Fond de comert
Spatii
Cabinet dentar de vanzare in sudul Frantei cadru excepțional de viață. soare tot timpul. clientela internațională, la 15 km de Saint Maxime, 10 km de Saint Tropez.

Cabinetul este amplasat intr-un local foarte frumos și luminos și în centrul orașului și de 52mp. 2 fotolii dentare Plan meca nou (încă în Leasing) si unul Diplomat achitat, în perfecta stare de funcționare. Radiologie cone beam 2D si3D e max tachOwendy nou. încă în leasing. logiciel Visiodent, camera optica amprenta digitala, 2ecrane TV 4 ordinatoare, 2 pacienți și altul Dell pt amprente. și unul afectat radiologiei 3d.seringa smart dental Hi-tech, motor FIZIODISPENSER NSK, sistem ungere NSK... etc. camera intraorala, lampa cu camera de filmare.

prețul de vânzare al cabinetului este 100000E (30%)din media cifrei de afaceri pe ultimii trei ani.
exista posibilitatea achiziționării spațiului care este impecabil..pt 200000 euro ne necesitând vreo îmbunătățire. la parterul unui imobil cu vitrina stradala și geamuri electrice cu voleuri electrice extrem de mari la cabinete. acestea sunt separate printr un perete armonica din Pvc. ușile interioare sunt din sticla vitrata mata. alarmă, interfon aer condiționat și sistem computerizat de transmitere a foilor de tratament, precum și terminal de card bancar. sterilizare moderna, mașina spălat instrumente. local technique pompa saliva Cattani si compresor silentios Italia.

Chiria este de 1000 euro/lună, cu posibilitatea achizitiei localului cu suma de 300000 €.

Asiguram asistenta la instalare pe perioada de instalare și cunoașterea modului de funcționare, la colegiul medicilor, banca, contabil, laborator, și orice alta problema necesara adaptării noului mod de viață.
Totul se poate achizitiona cash sau prin credit bancar cu achitarea unui avans personal pe perioade foarte lungi și la dobânzi mici acordate medicilor.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.