Sari la conținutul principal

Restaurant Pasterie de vanzare in Bucuresti

1741
50 000
100 000
Fond de comert
Restaurant slow-food italian, mediteranian, specializat in paste din productie proprie cu sosuri la alegerea clientului. La acestea se mai adauga o varietate mare de pizza, salate proaspete si deserturi.

Produsele sunt in integralitate preparate pe loc, in fiecare zi, oferind o calitate premium. Servirea se face in spatiul food-court al mall-ului unde dispune de 40 de locuri. Restaurantul este situat chiar langa un McDonald's, find practic lipit de el.

Suprafata desfasurata este de 59 mp, cu o chirie in total de 1600 euro.
Afacerea dispune de toata aparatura necesara activitatii, fiind relativ recente, din anul 2020.
Lista mijloacelor de inventar sunt: 1 Cuptor convectie din 2022, 1 Bolitor de paste cu cuva de 40l, 1 masina de paste, 1 mixer planetar, 4 plite cu inductie, 1 vitrina de prezentare 120l, 1 masa frigorifia 3 usi, 1 frigide cu doua usi de 1300 L, 1 congelator cu o usa, 1 modul bain-marie. Investitia finala in amenajare s-a ridicat la peste 50000euro.

Cifra de afaceri pe ianuarie-iunie 2022 a fost de peste 300 000 lei, Profit peste 30000 lei.
Vanzarile sunt asigurate inclusiv pe Glovo, Tazz, etc.
Societatea detine si marca inregistrata care v-a putea fi utilizata pentru o dezvolatare in franciza sau parteneriat.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.