Sari la conținutul principal

Grup Restaurante + Divizie Big Events Catering de vanzare in Bucuresti

1756
Imagine
Business Image
930 000
1 312 000
Fond de comert
Stockuri
Suntem o companie de ospitalitate cu sediul in București, cu operatiuni locale, dar si la nivel national, care funcționează in formatul actual din 2016. Compania administrează concepte cu o popularitate mare pe piață, marcă și venituri sustenabile. Personalul calificat oferă servicii de inalta calitate cu randament ridicat.
Realizări:
- Companie de ospitalitate și catering de incredere din 2016, cu peste 50.000 de urmăritori pe rețelele sociale;
- Reușim să ne extindem afacerea in ciuda celui mai rău moment din istoria industriei de catering, in timpul restricțiilor pandemice;
- Nu am pierdut nici un angajat in timpul pandemiei;
- Am crescut popularitatea brandurilor, care acum au o mare notorietate.
- Numar de angajati - 50

Afacerea este de vanzare din cauza planurilor de relocare a proprietarilor in afara Romaniei. Cifra de afaceri din 2019 a fost de 807.000 EUR, iar cifra de afaceri pe 2022 a fost de 1,31 milioane EUR, rezultand un CAGR de 18,6% și un EBITDA mediu de 13,6% in ultimii 5 ani, 2 dintre ei fiind in condiții precare de pandemie.
Motivul investiției:
- Potențial de creștere cu două cifre in ceea ce privesc veniturile in următorii doi ani, cu un CAGR de 20,6% și 15% EBITDA, o creștere semnificativă a clientelei datorata stilul nostru activ de marketing din care a rezultat o creștere sănătoasă a companiei;
- Produsele și serviciile noastre sunt livrate in interior cat și in exterior, in restaurantele noastre, furgonetele de street food, terasele, grădinile și bucătăria specializata dedicată doar livrărilor, acoperind majoritatea segmentelor din sectorul de catering;
- Am petrecut mult timp și efort pentru a ne selecta furnizorii pentru ingredientele principale din afara Romaniei, dezvoltand in același timp o relație profesională pe termen lung cu ei. De asemenea, am selectat cu atenție furnizorii locali de ingrediente, pentru a depasii așteptările clienților noștri;
- Ne mandrim cu dotarile si echipamentele noastre de ultimă generație;
- Vom fi onorați să asistăm pe deplin cumpărătorul interesat in procesul de due diligence și ulterior in transferul tuturor activelor si al know how-ului.

Tranzactia include 2 companii de tip SRL, unde proprietarul detine 100% din Compania A si 40% din Compania B. Restul de 60% din Compania B poate face subiectul unei alte tranzactii.
In prezentarea cifrelor am inclus datele obtinute de 100% din Compania A si 40% din Compania B.

Pentru protectia business-ului, mai multe detalii despre specificul conceptelor, numele brandurilor din grup si date financiare putem furniza doar ulterior semnarii unui "Acord de confidentialitate".

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.