Sari la conținutul principal

Stație de betoane și exploatare balastieră de vanzare in Bucuresti

1775
1 500 000
6 000 000
Terenuri
Disponibil pentru vanzare pachet complet (afacere la cheie) compus din:

1. Societate comerciala, avand urmatoarele active principale

- 6(sase) licente de exploatare a agregatelor minerale, totalizand o suprafata de 858,4ha si o resursa de peste 68 mil. MC, situate in terasa raului Arges, cu acces din autostrada A1, in zona km 60 pana la km 74.
- 432mii mp teren deja in proprietate, cu resursa exploatabila (agregate minerale) situat in perimetrul celor 6 licente mentionate anterior, cu decoperta de la 0 la max 1m (si cu posibilitatea continuarii achizitiilor).
- doua perimetre de exploatare in curs de deschidere, in cadrul licentelor amintite, cu o resursa aproximativa de 900mii mc.

2. Baza de productie (statie sortare agregate minerale) functionala (gata de productie), in proximitatea perimetrelor de exploatare, compusa din
- 4,15ha teren (cu constructii), pe care se regasesc urmatoarele
- instalatie sortare cu doua ciururi, concasor, benzi transportoare - cu o capacitate de productie 350t/h, si anexe (magazii, birouri, ponton, bazine alimentare/decantare, cantar bascula, etc.)

3. Baza de productie (statie betoane) in functiune, cu vad format, situata in zona de nord a capitalei, acces direct din DN1, compusa din
- 1,4ha teren (cu constructii), pe care se regasesc urmatoarele
- instalatie productie beton - Liebherr Betomix 2.25 - cu o capacitate de productie 100mc/h, si anexe (padocuri, bunkere, silozuri, birouri, laborator, bazine, statie alimentare carburanti, cantar bascula, etc.)

Toate documentele la zi, fara datorii catre autoritati sau terti, se accepta audit in vederea achizitiei sau analiza due-diligence din partea potentialului cumparator.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.