Sari la conținutul principal

Salon de lux in Baneasa-Sisesti, sector 1 de vanzare in Bucuresti

1794
695 000
10
Spatii
Se vinde afacere la cheie în zona Baneasa-Sisesti. Salonul se afla in cartier rezidenţial Green Lake.
Salonul are o suprafata de 160 mp din care 130 mp se afla la parter unui bloc cu 4 etaje cu intrare separata cu terasa exterioara si cu scara interioara in subsol 30mp.
Salonul se vinde la cheie echipat complet, trebuie doar sa veniti cu angajatii! (Se pot prelua si clientii vechi ai salonului care sunt din proximitate)
Salonul are urmatoarele posturi de lucru:
- 4 mese de manichiura
-2 scaune de pedichiura
-1 pat de gene
- 2 scaune de coafor sau make-up
-1 scafa coafor
-1 camera de sterilizare dotata la cele mai inalte standarde
- camera din subsol se poate amenaja pentru 2 paturi de cosmetica sau masaj (cu investii minime, doar despartitori si echipament)
Salonul detine baie clienti si baie angajati separate si vestiar cu chicineta pentru angajati!

Dotari spatiu:
Centrala proprie cu incalzire in pardoseala, perdea de aer usa, racire cu 4 AC, sistem de supraveghere 4K, sistem de sonorizare, izolatii termice si acustice inclusiv pe tavan, ventilatie fortata manuala si autonoma, Mobilier scluptat manual si piele naturala, decoruri cu foita aurita, baterii de lavoar Dyson cu uscator inclus, fitru de apa cu racire si butelie CO2 GROHE, etc.
Salonul se vinde si cu 3 locuri de parcare incluse in fata spatiului!

Salonul se poate si inchiria pentru 5000 euro/luna

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.