Sari la conținutul principal

Retea magazine de mobila de lux de vanzare in Bucuresti

1796
10 000 000
7 000 000
Fond de comert
Spatii
Terenuri
Moderne sau clasice, piesele de mobilier ofera o experienta unica atat cu privire la calitatea lor dar si pentru a contribui in realizarea unui cadru cat mai personalizat pentru living, dormitor sau alte zone ale casei. De asemenea ofera mobilier pentru birouri si conferinte.
Activitatea principala este de distributie a mobilierului si decoratiunilor de lux pentru casa, birouri si domeniul Horeca prin 7 magazine la nivel national cu un istoric de peste 10 ani consolidat printr-o imagine de marca cu notorietate puternica.

Produsele sunt concepute la cel mai inalt nivel de finisaje de catre designeri si creatori internationali. Societatea dispune de o echipa de 48 de salariati care poate crea prin biroul propriu de design orice fel de mobilier la comanda personalizat pentru living, dormitor, dinning si birouri de afaceri pentru proiecte de la zero sau completarea unor piese unice.
Toate proiectele pot fi accesorizate cu piese de iluminat, oglinzi, statuete sculptate si tablouri cu o larga paleta de alegere.

Societatea are o C.A. in crestere solida de la an la an, solida financiar.
C.A. 2022: 35 000 000 lei
Profit: 2 200 000 lei
Active total: 22 000 000 lei

Societate detine importante active imobiliare, constructii si terenuri la sediile magazinelor.

Strategia de cesiune este totala sau partiala, in vederea atragerii unui investitor pregatit sa-si aduca aportul la noile proiecte de scalare a afacerii la nivel national si international si lansarea unor noi surse de dezvoltare pe nise care se dezvolta in piata.
Activitatea este asigurata de un management profesionist cu experienta relevanta in acest domeniu.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.