Sari la conținutul principal

Restaurant si delivery de dieta de vanzare in Bucuresti

1813
200 000
500 000
Fond de comert
Doua afaceri diferite care functioneaza in aceeasi locatie.
Prima afacere functioneaza de aproape 4 ani cu o medie de 100 clienti activi, SEO foarte bine in primele 3 locuri pe Google cautari. Serviciul se adreseaza oamenilor care doresc sa aiba parte de o dieta, care doresc sa manance sanatos, sportivi de performanta etc.

Restaurantul fizic dispune de 71 locuri, parter, etaj si o gradina cu 4 mese afara.
Este cu un meniu de mancare sanatoasa, internationala insa care a prins foarte bine pentru clientii straini dar si cei din oras. Restaurantul are 5 stele pe Google cu aproape 300 de recenzii.

Ambele situate in inima Bucurestiului zona Cartierul Armenesc.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.