Sari la conținutul principal

Restaurant de vanzare in Bucuresti

1819
1 000 000
600 000
Spatii
Terenuri
De vanzare Domeniu de evenimente aflat la iesirea din Bucuresti - este realizat intr-un concept unic in Europa de Est - Stil French Provence/Tuscany. Domeniul se vinde complet mobilat, echipat si utilat. Restaurantul de nunti si alte evenimente a functionat in fiecare an cu toate datele ocupate.

Salonul este nou si a fost full booking inca de la inceput din 2022 si 2023. Anul 2024 este rezervat mai mult de 70%. De curand au inceput rezervarile si pentru 2025.

TEREN intravilant cu suprafata de 18.000mp.
Mentionez ca pretul terenului in zona este de 25e/mp. Terenul este pe marginea lacului si langa padure. Mai merge amplasat cel putin inca un salon. Se pot organiza si festivaluri/concerte sau ceremonii cu foarte multi invitati.

CLADIRI cu suprafata de 560mp, din care cortul transparent cu podea de travertin are 360mp (220invitati) si si spatiu pentru bucatarie de 100mp. Cortul este fix betonat. Nu se poate muta in alta parte pe propietate.

Locatie compusa din:
- Intrare maiestoasa compusa din gard vesnic verde, stalpi de beton si porti.
- Drum principal ce trece printr-un camp de lavanda de 7000m2 si chiparosi adusi din Italia;
- zona de lounge 220mp cu 3 canapele, umbrele elegante si mese de cocktail.
- Cort transparent cu podea din travertin - intretinere foarte usoara.
- Parcare pietruita de 1500m2 (90 de locuri de parcare);
- Restul terenului acoperit cu gazon prevazut cu sistem profesionist de irigat;
- Alee cu travertin si capela pentru ceremonii civile si religioase;
- Toalete rafinate realizate in stil Provence;
- Camera mireasa stil Provence.

MOBILIER
Salonul este mobilat complet cu: scaune, mese de lemn, mese de plastic rotunde si dreptunghiulare, fete de masa ivory si negre, farfurii si tacamuri.

Motivul vanzarii:
Suntem antreprenori in serie -ne place mult procesul de construire a businessului si mai putin partea de management.

Detalii despre tranzactia dorita:
Pentru o tranzitie usoara si comfortul clientiilor din 2024 vom ramane tot anul 2024 alaturi de dvs ca sa va sustinem in preluarea afacerii pentru tot timpul anului. Vanzarea poate fi partiala sau integrala.

Domeniul se poate vizita doar cu programare.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.