Sari la conținutul principal

Cofetarie, Patiserie de vanzare in Bucuresti

1826
Finalizat
100 000
150 000
Fond de comert
Spatii
Cofetarie artizanala creata in 2019 cu laborator propriu produce prajituri, torturi, fursecuri, si patiserie, de asemenea o gama larga de mousse de ciocolata cu texturi si gusturi deosebite. Toate ingredintele folosite sunt de inalta calitate, naturale si atent selectionate, apreciate de clienti. Punem accentul si pe personalizarea comenzilor in functie de cerintele si preferintele clientilor.

Spatiu total este de 150mp, compus din 30 mp magazin de vanzare si desfacere, 120 mp laborator de lucru, cu 4 usi de acces, 2 grupuri sanitare, vestiar, depozit de materii prime, birou. Chiria 1300€/luna.
Echipamentele sunt complete pentru activitatea in curs:
- 7 frigidere,
- 5 congelatoare,
- 4 mese reci,
- abatitor, masina de turat,
- 4 mixere 5l, 7l, 20l, 50l.
- Malaxor 30l,
- 2 cuptoare profesionale cu capacitatea de 10 tavi,
- 1 aragaz cu plita electrica si cuptor.
Puterea instalata 63kw cu posibilitatea de marire a puterii, 3 prize electrice de 380V. Atat dotarile tehnice cat si marimea spatiului permit cu usurinta crestatea capacitatii de productie de cel putin 3 ori.

Echipa este formata din 6 salariati:
- un cofetar cu experienta de peste 25 de ani,
- un cofetar cu experienta de peste 10 ani,
- un ajutor de cofetar/patiser,
- un vanzator in magazin,
- un responsabil administrativ si gestiune.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.