Sari la conținutul principal

Magazin online premium cu îmbrăcăminte pentru femei de vanzare in Bucuresti

1827
Imagine
Business Image
20 000
0
Fond de comert
Stockuri
Sunteți pregătiți să pășiți în lumea comerțului electronic al modei? Iată șansa dvs. de a achiziționa o afacere online în totalitate funcțională și activă, gândită la cel mai mic detaliu, specializată în îmbrăcăminte pentru femei, cu accent pe rochii bandage. Înființată în vara anului 2022, compania noastră oferă o colecție deosebită de rochii croite cu materiale de înaltă calitate.

Caracteristici cheie:
Inventar :
- Peste 200 de rochii diverse modele și aproximativ 50 de costume de baie moderne
- Site realizat profesional, la cele mai înalte standarde, site-ul include plățile cu cardul, facilitează procesul de cumpărare, fiind ușor de utilizat
- Conturi de social media active- Facebook, Instagram, Tik-tok
- Număr de telefon simplu, ușor de reținut (abonamentul fiind făcut la Vodafone, dar se poate porta în orice rețea)
- 3 mail-uri ale afacerii, cel rezervat comenzilor online având format profesional asemănător cu cel al companiilor de renume
- Peste 400 de cutii de boxing rezistente la impact
- Folii de protecție pentru hainele care urmează a fi livrate
- Ștampilă cu ceară cu logo
- Pistol pentru ceară
- Fier de călcat profesional
- Etichete + prinzători cu logo
- Stickere cu logo
- Ambalaje colete
- Plicuri pentru awb
- Plicuri de hartie
- Cărți de vizita
- Peste 200 de umerașe
- Stander
- Manechin
- Poze profesionale la toate produsele


Beneficiați de o rețea existentă de furnizori de încredere și clienți loiali.
Viziunea noastră:
Fiecare rochie spune o poveste despre eleganță și individualitate, reflectând stilurile diverse ale clientelei noastre. Angajamentul nostru față de calitate, satisfacția clienților și inovație ne diferențiază pe piața competitivă a modei.

Motivul vânzării:
Din cauza angajamentelor personale și a constrângerilor de timp, am luat decizia dificilă de a ne despărți de afacerea noastră. Cu toate acestea, credem că acest business are un potențial imens pentru un antreprenor pasionat care să îl ducă pe noi culmi. Totodată suntem deschiși să va oferim suport și ulterior vânzării în ceea ce privește marketing-ul, managementu-ul și în comunicarea cu clienții și furnizorii.
Pentru mai multe informații și pentru a discuta mai mult despre această oportunitate, vă rugăm să ne contactați în privat. Haideți să ne asigurăm că această călătorie în lumea modei continuă pe mâini capabile.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.