Sari la conținutul principal

Platforma Online: PetShop Online+Anunturi Afaceri Animale De Companie+Forum+Blog+Social Media de vanzare in Bucuresti

1829
19 900
40 000
Franciza
Spre vanzare afacere la cheie, 100% online, multi-lateral dezvoltata, multiple canale de monetizare!

Se vinde:
- Domeniu web (.RO), scurt, atractiv, sonor, usor de retinut;
- Firma inregistrata in 2021, fara datorii;
- PetShop Online, in Wordpress;
- Platforma anunturi si director servicii, in Wordpress;
- Forum animale de companie, in wordpress;
- Blog cu peste 100 articole scrise si indexate;
- Pagina de Facebook cu 20.000 urmaritori.

Optional:
- servicii contabilitate (250ron/luna);
- cont Smartbill (47ron/luna);
- hosting+mentenanta+support+dezvoltare (200EUR/luna);
- contracte furnizori.

Platforma conține un PetShop online în sistem de drop shipping, o platformă de anunțuri animale de companie, un director de servicii profesionale pentru animale de companie, un forum, un blog cu peste 100 de articole, un sistem de vânzare cupoane, o pagină de Facebook cu 20000 de urmăritori, 2100 de clienți, 3000+ de abonați la newsletter.
Petshopul a avut o cifră de afaceri în 2023 de peste 200000 RON, aproximativ 2000 de comenzi, iar în directorul de servicii profesionale sunt listate aproximativ 500 de anunțuri din toată țara cu servicii veterinare, frizerii canine, hoteluri canine, dresaj și multe altele. Platforma este construit in Wordpress, optimizată pentru motoarele de căutare, ușor de administrat și actualizat, și are un design modern și atractiv.
Aceasta este integrata cu Netopia (pentru plati), Smartbill (pentru facturare si contabilitate), Sameday (pentru curierat), Google (ads, analytics, console, merchant, adsense), Brevo (automatizari si email), Mailchimp (abonare).
De asemenea platfforma beneficiaza de plugin-uri premium pentru optimizare SEO, import export feed-uri de produse, recenzii, sistem de puncte de fidelitate si altele.

Metode de monetizare:
- Vanzare produse petshop;
- Pachete premium listari servicii;
- Anunturi promovate;
- Vanzare vouchere si cupoane de reducere;
- Vanzare bannere publicitare;
- Google Adsense.

1. Petshop

Magazinul online are listate peste 7000 de produse pentru Caini, Pisici, Rozatoare, Pasari, Reptile, Pesti, Animale exotice si Accesorii magazin, la preturi extrem de competitive.
Acesta este contruit in Wordpress, ceea ce il face foarte usor de administrat, actualizat si modificat.
Petshop-ul are un plugin premium care permite importul rapid si simplu al produselor direct prin feed, cat si exportul acestora.
Magazinul are 2000+ clienti, 3000+ abonati newsletter, 200+ recenzii.
Acesta este integrat cu Google Merchant, Google Ads, Google Analytics, MailChimp, Brevo, Facebook Ads.
Vanzarile se fac in regim de drop shipping, astfel:
Clientul comanda si plateste comanda catre petshop, petshop-ul trimite comanda catre furnizor si achita factura catre acesta, petshopul trimite curierul sa ridice comanda de la furnizor si sa o livreze catre client, clientul primeste comanda.
Datorita acestui mod de lucru, petshop-ul este scutit de stocuri si cheltuieli asociate acestora.
Odata cu vanzarea, noul beneficiar primeste si contractul cu furnizorii actuali.

2. Anunturi si Servicii Animale de companie

In platforma sunt listate aproximativ 500 de servicii profesionale dedicate animalelor de companie, din toata tara, precum servicii veterinare, hoteluri si gradinite canine si feline, frizerii si saloane canine, canise si felise, dresori, petsitting, funerare animale, transporturi animale si altele.
Se pot vinde pachete de promovare servicii, pachete de promovare anunturi, cupoane de reducere si publicitate.

3. Forum si Blog

Atat Forumul cat si Blogul, reprezinta 2 canale extrem de utile si eficiente pentru traficul organic din google, acestea aducand peste 6000 de vizitatori unici si 12.000 de vizite in 2023.
Blogul contine peste 100 de articole de interes despre toate categoriile de animale de companie.

4. Facebook

Pagina de FB are aproximativ 20.000 de urmaritori, interesati de animalele de companie, aceasta fiind crescuta organic. Din pagina de facebook, peste 3200 de urmaritori au accesat platforma.


Platforma este gazduita pe server propriu si se misca rapid, atat pe desktop cat si pe mobil.
Aceasta poate fi migrata catre hostingul dumneavoastra sau poate fi cedata cu actualul serviciu de hosting. Costul pentru hosting pe server propriu, update si mentenanta regulata, securitate, suport, dezvoltare si modificare, este de 200EUR/luna.

Rezultate si statistici 2023 - 2024:
- Vanzari totale: peste 200.000 RON, 2000 clienti;
- Trafic: 60.000 vizitatori unici (aprox 200/zi); 110.000 sesiuni (aprox 350/zi);
- Abonati newsletter: 3000+
- Servicii listate: 500+
- Utilizatori cu cont inregistrat: 500+

Platforma se diferentiaza fata de competitori prin faptul ca ofera posesorilor de animale de companie solutie la toate nevoile acestora: acces la produse petshop, informatii si datele de contact ale serviciilor dedicate animalelor in zona sa, cupoane de reducere pentru servicii, informatii utile si articole despre animalele de companie.

Datorita faptului ca este dezvoltata multi-lateral (petshop, anunturi, forum), aceasta poate fi modificata sau ajustata separat, fara a afecta activitatea sa integral. De asemenea, datorita dezvoltarii sale, aceasta poate fi extinsa in mai multe directii, precum B2B sau Marketplace.

Platforma se vinde integral, cu sau fara cedare firma, cu sau fara servicii de gazduire si mentenanta, cu toate contactele si parteneriatele.
Cumparatorul va beneficia de tot sprijinul logistic si suportul tehnic necesar migrarii.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.