Sari la conținutul principal

Hotel 3 stele de vanzare in Bucuresti

1834
Imagine
Business Image
3 000 000
730 000
Fond de comert
Spatii
Hotelul este situat in zona centrala a Bucurestiului, la o distanta de 500m de Universitate si 700 m de Centrul Vechi, in zona bulevardului Carol I, inconjurat de case de patrimoniu si cladiri de birouri. In zona exista o adevarata efervescenta culinara de restaurante, bistrouri si baruri in curti ale unor vile istorice.
Hotelul dispune de 33 de camere pe 6 nivele, incadrate la categoria de trei stele, insa poate fi modernizat pentru o categorie superioara.
Dispune de restaurant propriu pentru mic dejun si bar de incinta.
Gradul de ocupare a fost 85% pe anul 2023 cu un procent de 80% pentru turism si 20% pe segment de afaceri.
Functioneaza autonom cu o echipa de 9 salariati, din care 4 receptioneri, 3 cameriste si 2 bucatari.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.