Sari la conținutul principal

Fabrica de paine si patiserie de vanzare in Bucuresti

1876
150 000
500 000
Fond de comert
Fabrica de paine, patiserie si ceva produse de cofetarie. Fabricam renumita pita portofel/ orientala, fabricam paine toast, paine pentru ciorba, chifle, baghete, specialitati de brutarie, fabricam vreo suta de produse de patiserie si cofetarie, folosim ingrediente naturale, nu lucram cu premixuri, fabrica are echipa completa de oameni, este echipata complet, functioneaza de peste 10 ani, avem tot sistemul functional, furnizori, clienti, retete. Fabrica este in Bucuresti Sectorul 1, are cam 130 mp suprafata, utilajele sunt multe, am linie automata de divizare predospire si modelare aluat, cuptor rotativ, cuptor cu carucior 16 tavi, cuptor cu 2 camere, 10 si 5 tavi, dospitor pentru 3 carucioare, alte 3 masini de laminat, trei malaxoare, divizor si modelator chifle, cuptor rotativ pentru pita, camera frigorifica, laminor aluat, 3 mixere planetare, 6 mese de lucru, congelator, masina feliat sunca si cascaval, roboti tocat legume, hote evacuare noxe, aparate aer conditionat, multe accesorii - tavi, forme inox, tavi copt, ambalaje livrare produse, multe altele. Dar nu valoarea mijloacelor fixe este cea mai importanta, ci faptul ca este o afacere rentabila, functionala, pusa la punct, in care trebuie doar sa mai cresti vanzarile cu 20-30%. Fabrica are capacitate de productie asa cum este cel putin cu 100% peste ce produce acum, la patiserie-cofetarie si cu 30% la brutarie, asta raportat la o tura de 8 ore. Se poate infiinta inca o tura daca este necesar. Se lucreaza de luni pana vineri, sambata este inchis iar duminica prin rotatie, cine lucreaza duminica recupereaza in zilele urmatoare. Clientii sunt stabili, multi sunt clienti de la inceputul firmei. Lucram cu firme, restaurante, fast food, magazine, azile de batrani, alti clienti pe care nu ii enumar aici, dar sunt constanti. Lucram numai pe baza de comanda, astfel nu avem pierderi (retur ori produse nevandute). Cifra de afaceri este in jur de 500.000 de euro pe an. Cu tot cu contabil sunt 12 angajati care tin firma in functiune, nu este necesar sa se suplimenteze numarul angajatilor in acest moment. Avem si un site, se vinde totul la pachet. Vreau sa plec din tara, de aceea vreau sa vand aceasta firma. Este pe profit, functionala, totul este pus la punct. Relatia cu furnizorii, cu clientii, productia, totul se face la telefon, implicarea proprietarului in afacere este minima pentru functionare. Atentie, se vinde afacerea, nu si imobilul unde functioneaza. Spatiul este inchiriat, proprietarul nu exclude ca in viitorul nu foarte indepartat ar putea sa vanda si imobilul, dar momentan platim chirie 6000 lei lunar.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.