Sari la conținutul principal

Sala Jocuri de Noroc si BINGO de vanzare in Bucuresti

933
105 000
0
Fond de comert
Afacere in domeniul Jocurilor de noroc si sala de Bingo, situata in sector 4 intr-o zona cu mare trafic de populatie in apropierea unei piete de zi, cu toate autorizatiile necesare de functionare CNJN, ANAF, etc. recent modernizata cu sisteme de aer conditionat si evacuare fum de tigara, suprafata de 250 m2, 170 locuri, sistem Blower computerizat, 4 panouri de afisaj, 6 ecrane de televizor, slots machines, sistem de pariuri sportive, Bar echipat, vitrine de bauturi, bere la presiune.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.