Sari la conținutul principal

Afacere la cheie service auto+vila+3600mp de vanzare in Buzau

631
238 000
65 000
Fond de comert
Stockuri
Terenuri
Spatii
Afacere la cheie: Service auto compus din doua hale constructie 2011 350mp, birouri, magazie, panouri, incalzire in pardoseala, elevatoare, scule specifice, sdv, aparatura de diagnoza si testare (auto+camioane) centrala proprie, parcare 800mp+
Atelier specializat reparatii,reconditionari turbine auto,camioane,utilaje+stoc consistent marfa,atelier copiat chei-chipuri
Hala 160mp tinichigerie-mecanica utilata. Vila constructie 2008 bcu+porotherm 140mp parter, 100mp etaj, beci 25mp, terase, 4 intrari separate. Teren total 3600mp. Deschidere aprox 20m. Fosa septica, foraj propriu, apa curenta, 380-220v.
Elemente constructie pt spalatorie auto+bar(panouri+teava)
Afacerea este super eligibila fonduri europene pentru pensiune,dezvoltare rurala

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.