Sari la conținutul principal

Franciza LE GRENIER A PAIN de vanzare in Cluj

1006
35 000
200 000
Franciza
Franciza Le Grenier à Pain cauta parteneri francizati care sa dezvolte conceptul Restaurant, Bistro, Brutarie si Patiserie in toata tara.
Adaptarea brandului “Le Grenier à Pain” Concept

Scopul initial este de a imagina si dezvolta un proiect in dialog permanent cu francizatul. Mai apoi obiectivul este de a garanta o independenta totala in acelasi timp cu asigurarea asistentei tehnice continue, training-ul angajatilor si un follow-up local pentru a mentine calitatea know-how – ului transmis. Principala preocupare este de a mentine imaginea brandului “Le Grenier à Pain” intacta si de a permite francizatului de a desfasura pe deplin activitatea sa de boulanger intr-un mod cat mai profitabil.

Proiectul este usor adaptabil conform diverselor tipuri de spatii:
•Trebuie sa fie adaptabil fiecarui tip de locatie: centre de orase mari...

•Poate fi adaptata la necesarul minim: Boulangerie, ori la maximum: Boulangerie si patiserie plus bistrot adaptabil pentru fiecare locatie sau oras in parte

Proiectul trebuie sa mentina o schita identica de aranjare spatiala:

•Fiecare magazin trebuie sa aiba o prezentare la fel de autentica precum magazinele traditionale frantuzesti

•Design-ul magazinului trebuie sa acorde posibilitatea clientilor de a vedea cum se prepara si se coc diverse produse ale magazinului

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.