Sari la conținutul principal

Loc de joaca, petreceri pentru copii de vanzare in Cluj

1353
24 000
24 000
Fond de comert
Spatii
Loc de joaca pentru copii, situat in Cluj-Napoca, amplasat la parterul unui imobil nou si modern, compus din loc de joaca exclusiv pentru copii, spatiu de relaxare pentru parinti cu zona de canapele si masute pentru cafea, in suprafata de 144 mp, chiria spatiului fiind de 500 EUR. Spatiul este autorizat ISU, pretabil pentru afterschool si cursuri, iar datorita zonei special amenajate pentru parinti, spatiul poate fi autorizat pentru destinatia de loc de joaca cu cafenea (loc de intalnire pentru mamici, tatici si pitici). Afacere excelenta pentru o persoana la prima afacere, care este atrasa de domeniul divertismentului pentru copii. Loc special pentru sarbatorirea zilelor de nastere si alte evenimente de familie.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.