Mergi la conţinutul principal

Distributie de bauturi energizante si vinuri de vanzare in Cluj

1433
290 000
5 000
Fond de comert
Vand afacere distributie de bauturi Made in Italy cu Exclusivitate pe Romania si unici importatori. Produse precum: Energy Drink dar si doua tipuri de vin la doza - ITALIAN CHARDONNAY sau CABERNET SAUVIGNON, ambalate intr-o doza cu design elegant si un gust inconfundabil. Bauturile sunt din gama PREMIUM-DELUXE care se bucura de un real succes la nivel mondial. Dezvolta-ti propria retea de distributie, promovand calitatea si gustul particular. Firma este fara datorii si este platitoare de TVA. Afacerea se vinde la cheie si are un potential Extraordinar. Exclusivitatea pe Romania este semnata pe 5ani - pana pe 2022 cu posibilitate de prelungire automata. Convinge-te singur si contacteaza-ne cu incredere intrucat suntem deschisi la discutii si propuneri.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
6 + 11 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

Despre noi

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.