Sari la conținutul principal

Distributie de bauturi energizante si vinuri de vanzare in Cluj

1433
290 000
5 000
Fond de comert
Vand afacere distributie de bauturi Made in Italy cu Exclusivitate pe Romania si unici importatori. Produse precum: Energy Drink dar si doua tipuri de vin la doza - ITALIAN CHARDONNAY sau CABERNET SAUVIGNON, ambalate intr-o doza cu design elegant si un gust inconfundabil. Bauturile sunt din gama PREMIUM-DELUXE care se bucura de un real succes la nivel mondial. Dezvolta-ti propria retea de distributie, promovand calitatea si gustul particular. Firma este fara datorii si este platitoare de TVA. Afacerea se vinde la cheie si are un potential Extraordinar. Exclusivitatea pe Romania este semnata pe 5ani - pana pe 2022 cu posibilitate de prelungire automata. Convinge-te singur si contacteaza-ne cu incredere intrucat suntem deschisi la discutii si propuneri.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.