Sari la conținutul principal

Magazin online decoratiuni interioare de vanzare in Cluj

1464
15 000
100 000
Fond de comert
Stockuri
Se vinde afacere completa: Societate comerciala, magazin online activ din 2013, depozit inchiriat, stoc de marfa de 90.000 lei valoare de vanzare. Site-ul este extrem de bine optimizat, investindu-se in el sume importante de bani de-a lungul anilor. Pentru aproximativ 100 de cuvinte cheie cautarile ne plaseaza in prima pagina de cautare, 30 de cuvinte cheie dintre acestea sunt in primele 3 pozitii de cautare iar aproximativ 10 cuvinte cheie sunt pe prima pozitie in Google. Gama de produse comercializate este extrem de vasta de la mici obiecte de decor si pana la corpuri de iluminat si piese de mobilier. Pentru multe din aceste categorii site-ul este foarte bine indexat aparand in primele cautari pe Google. Site-ul este populat cu aproximativ 800 de produse active. Cifra de afaceri bruta la nivelul anului 2017 a fost de 100000 eur

Tipul afacerii: Magazine on line – Website

Depozit inchiriat de 80 mp utilat cu rafturi pentru depozitare

Reteaua de furnizori este extrem de bine dezvoltata lucrandu-se atat cu furnizori din tara cat si din strainatate.
Afacerea se vinde deoarece vom parasi tara

Ce se doreste:
Vanzare Afacere
Valoarea (pretul de vanzare al afacerii, nivelul tranzactiei / al investitiei solicitate dupa caz):
15,000 Euro
Cifra de afaceri realizata in ultimul an (daca este cazul):
100,000Euro
Tara de provenienta a oportunitatii:
Romania
Judetul:
Cluj
Cluj-Napoca

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.