Sari la conținutul principal

Afacere la cheie: Dictionare Electronice pentru persoane si firme de vanzare in Cluj

1474
20 900
2 700
Fond de comert
Stockuri
Vand afacere la cheie in domeniul IT, cu posibilitati nelimitate de dezvoltare. In acest moment dictionarele se vand aproape automat printr-un magazin on-line dedicat. Clientii sunt atat persoane fizice cat si firme care au nevoie de traduceri regulate sau ocazionale.
Dictionarul este utilizat de sute de firme si mii de utilizatori, inclusiv de catre Biroul de Traduceri al Parlamentului European. Insa avantajul major este reprezentat de posibilitatile nelimitate de dezvoltare a unor aplicatii noi si de acces la o multime de noi clienti.

Avand in vedere ca NU exista cheltuieli cu materia prima ci doar cheltuieli ocazionale de dezvoltare si infime cheltuieli de mentenanta, rata de profit este mult mai mare decat in alte afaceri. Iar printr-o automatizare eficienta o singura persoana poate administra venituri de multe mii de euro lunar.

OFER:
- bazele de date cu peste 3.308.500 definitii generale si de specialitate (tehnica, economie, drept, medicina, chimie, textile, informatica, stomatologie, U.E. etc.) in 7 perechi de limbi straine (engleza, germana, franceza, maghiara, italiana, spaniola, rusa). Acestea pot fi folosite pentru dezvoltarea unui numar nelimitat de produse noi. Sunt cele mai complete baze de date cu definitii pe care le-ati putea gasi. Crearea acestor baze de date a necesitat peste 20.000 ore de munca a unor absolventi de filologie.
- doua aplicatii desktop, pentru calculatoare care ruleaza Windows. Acestea sunt produsele propriu-zise vandute catre clienti. O aplicatie este pentru utilizatorii individuali iar cealalta pentru utilizarea in retea (in cadrul unor firme).
- un magazin virtual. Este un site web cu descrierea dictionarului si cu o sectiune de comanda. Plata se poate face cu cardul sau prin ordin de plata (caz in care se genereaza automat factura proforma).
- o aplicatie care ruleaza pe Windows care administreaza comenzile. Permite importul comenzilor din magazinul on-line, lisarea tuturor comenzilor, cautarea unei comenzi, editarea fiecarei comenzi, generarea si listarea de facturi, chitante, madate postale, borderouri, plicuri etc.
- doua domenii web: sign.ro si tradu.ro Pe al doilea domeniu ruleaza in prezent un catalog al traducatorilor din Romania, complet automatizat, insa poate fi mutat dictionarul pe acesta daca se doreste.
- codurile sursa ale tuturor aplicatiilor, pentru a permite modificarea si dezvoltarea lor.
- baza de date cu clientii de pana acum, persoane fizice si firme
- idei pentru dezvoltarea suplimentara a afacerii, prin crearea facila a unor produse noi, cu impact mult mai mare si implicit venituri mult mai mari.

DESCRIERE dictionare:
Am inceput sa dezvoltam dictionare electronice in in urma cu 19 ani. De atunci suntem lideri ai pietei, deoarece dictionarul dezvoltat de noi: include 7 limbi straine de circulatie internationala (engleza, germana, franceza, maghiara, italiana, spaniola, rusa); va permite sa traduceti la fel de facil din limba româna spre o limba straina ca si invers; include cel mai mare numar de definitii pentru fiecare limba straina; include o multime foarte bogata de definitii din domenii de specialitate; are toate cuvintele scrise cu diacriticele limbilor carora le apartin; va ofera a modalitate speciala de cautare si afisare a definitiilor care va usureaza mult procesul de traducere; va permite sa adaugati nelimitat definitii noi si sa le corectati pe cele existente; puteti sa il folositi ca persoana individuala sau impreuna cu un grup de colegi; puteti sa il folositi pe unul sau mai multe calculatoare, la serviciu si acasa; este foarte ieftin si accesibil.

VAND AFACEREA deoarece am un alt domeniu principal de activitate spre care imi canalizez timpul si energia. Am o multime de idei superbe de dezvoltare a afacerii cu dictionarele, insa nu apuc sa le implementez tocmai din cauza lipsei de timp. Potentialul de dezvoltare este imens si ar fi pacat sa nu fie folosit. De exemplu, cu putin efort in dezvoltarea unei aplicatii on-line si in marketing vanzarile ar creste exponential.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.