Sari la conținutul principal

Vand spalatorie profesionala de covoare de vanzare in Cluj

1488
89 000
0
Vand una dintre cele mai cautate servicii de pe piata, afacere nou infiinta,cu active in valoare de 55.000 de euro (Utilaje,masina de transport si altele) firma detine prin contract de inchiriere un spatiu foarte generos care pemite extiderea afacerii si pentru alte activitati (de exemplu: cosmetica auto).Este situata intr-o locatie foarte buna.Utilajele folosite sunt de ultima generatie si au fost achizitionate direct din Turcia.Recuperarea investitiei se poate face in 3-5 ani,depinde de implicarea directa a investitorului.

In acest moment firma are toate autorizatiile si are 0 datorii!

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.