Sari la conținutul principal

site comert online designeri romani de vanzare in Cluj

1586
4 000
0
Fond de comert
Site-ul a fost deschis la 1 iunie 2019 și este dedicat comerțului cu produse create de designeri români: îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, lifestyle. Se poate verifica la adresa https://erisdesign.ro.
Este pe prima pagină în cautări după designeri români.
Acesta este creat în OPENCART și are deja peste 600 de produse încărcate pe platformă și contracte cu 30 de designeri (discuții de colaborare cu altii).
Site-ul se vinde împreună cu pagina de Facebook și pagina de Instagram (integrată cu pagina de FB și site pentru a posta cu link la produse) și elemente de identitate vizuală. Este integrat Google Analytics și au fost create campanii pe Google Ads.
Site-ul are modul de plată online integrat și contracte cu doua firme de curierat pentru livrarea produselor. Există și blog integrat cu site-ul și câteva articole deja postate.
Site-ul se vinde cu un modul deja instalat de filtrare a produselor.
Este optimizat pentru toate dispozitivele: desktop, tabletă și mobil.
Momentan este oprit accesul, dar il putem deschide daca doriti sa il vedeti mai bine.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.