Sari la conținutul principal

Restaurant, Bistro de vanzare in Cluj

1719
30 000
320 000
Spatii
Bistro-ul este deschis din 2015, într-o locație ultracentrală, la maxim 1 minut de mers pe jos de Primăria Cluj. Chiria este foarte avantajoasă iar business-ul nu are datorii. Există și contracte avantajoase deja semnate pentru livrare prin GLOVO și Takeaway. Are clientela deja formată și contracte active cu furnizorii, negociate astfel încât este asigurată obținerea unui profit substanțial din vânzări imediat. Brandul este recunoscut, website-ul, profilul de Google My Business și pagina de Facebook sunt active.

Suprafață utilă totală: 120 mp

Salon bar, la intrare (foto 1+2): 12 mp, 4 locuri la bar
- bar din combinație de cărămidă și lemn cu un design boem creat și aplicat de artiști locali. Casă de marcat, POS, Monitor touch screen cu unitate centrală încorprată IBM și imprimantă termică pentru bonuri de comandă, frigider bar.

Salon principal bistro, se intră din salonul de bar (foto 3): 22 mp, 20 locuri
- mobilier retro, elemente de decor și design boem creat și aplicat de artiști locali

Bucătărie mică tip bistro: 10 mp
- dotată cu aragaz studio cu 5 ochiuri și cuptor, placă grill electrică de 54,5 x 35 cm , 2 chiuvete, 2 frigidere cu congelator, 2 blaturi, dulapuri și rafturi depozitare

Terasă (există în dotare și cort + sistem de încălzire pentru perioada rece / foto 4+5): 60 mp, 50 locuri

Baie clienți (unisex): 6 mp

Magazie + Baie personal (unisex): 10 mp

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.